1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

PS4 Online Multiplayer Connection Issues

Discussion in 'Console Lounge' started by bradleyland, Aug 12, 2017.

  1. bradleyland

    bradleyland Simracer

    Have been experiencing many issues getting the server list and connecting to servers over the last couple of days:

    1) Online MP screens slow to respond (I've timed it at 3-5 seconds in most cases).

    2) The server list screen says "NO SERVERS FOUND". After a couple of refreshes, it will populate.

    3) When choosing "CONTINUE" from the server list, the car selection screen takes a long time to load, or fails and puts you back at the server list.

    4) After selecting a car and specifying configuration options, selecting "CONTINUE" will result in a "SERVER CONNECTION ERROR" and you are sent back to the server list.


  2. 3n3rg0n83

    3n3rg0n83 Rookie

    Same on my side (Italy), and there is no way this is due to internet connection issues as testing the connection speed is smooth like silk (same ping, up and down speed that was giving no issues before with AC)...

    I do really hope that someone from Kunos get a look at what is happening as it is very frustrating, and considering that the online compartment is a core game feature it is important to have it as stable as possibile...
    bradleyland likes this.
  3. bradleyland

    bradleyland Simracer

    Thanks for posting, but would you mind creating a separate thread? The developers won't reply to "I have the same issue" posts. They require one thread per user. Only with enough threads will this issue get attention :)
    3n3rg0n83 likes this.
  4. 3n3rg0n83

    3n3rg0n83 Rookie

    Sure I will do, and thank you for taking this to my attention

Share This Page