1. Do you need support for Assetto Corsa Competizione? Please use the proper forum below and ALWAYS zip and attach the WHOLE "Logs" folder in your c:\users\*youruser*\AppData\Local\AC2\Saved. The "AppData" folder is hidden by default, check "Hidden items" in your Windows view properties. If you report a crash, ALWAYS zip and attach the WHOLE "Crashes" folder in the same directory.
    Dismiss Notice

Who plays with all assistance deactivated ?

Discussion in 'ACC General Discussions' started by GaetanL, Sep 13, 2018.

  1. GaetanL

    GaetanL Gamer

    Love this new ambiance with need to put ignition on and after using starter button to start the engine.
    Small things like this really help to up the feeling that we are in a race car and give us a better immertion, thanks Kunos ;)

    I can't imagine play without. But maybe needs a little tutorial to show this "rampstart'.
    I guess must have a procedure to start the car corectly. After having managed to start the engine the first gear does not want to engage even I see the virtual driver use it. Maybe du to antistall ?
    Only once I succeeded. And go, but I can't remember what I do just before (I know have played with lights buttons :p)
     
    D.Jankovic likes this.

  2. Similar Threads
    Forum Title Date
    ACC User Interface No Information in Replays Sunday at 1:23 PM
    ACC Graphics - Tracks and Cars Ghosting in replays Saturday at 4:46 AM
    ACC Troubleshooting Ghosting still exists in replays! Saturday at 4:22 AM
    ACC Virtual Reality Quality of replays when using TV and VR Thursday at 8:43 PM
    ACC Gameplay Replays are not always saved - probably to do with double race events Wednesday at 6:21 PM
    ACC Virtual Reality Double vision in VR replays Wednesday at 3:57 PM
    ACC User Interface Windows master volume control interfering with mouse position during replays Jun 9, 2019
    ACC Graphics - Tracks and Cars Bentley 2018 light indicator icons not in sync on incar displays Jun 8, 2019
    ACC User Interface Skip Intro Sequence - option has no effect - intro always plays Jun 7, 2019
    ACC Gameplay v1.0.1 rotating driver names in replays Jun 6, 2019
    ACC Troubleshooting ACC wont save profile, setups, settings, replays, controls and restarts with new login everytime Jun 5, 2019
    ACC Gameplay v1.0.1 static ghost cars in multiplayer replays Jun 4, 2019
    ACC General Discussions Replays May 31, 2019
    ACC Multiplayer Game v1.0.0 displays <anonymous> when doing online racing or events May 30, 2019
    ACC User Interface UE4 crash watching replays 1.0 May 30, 2019

  3. D_Rod

    D_Rod Gamer

     
    GaetanL likes this.
  4. GaetanL

    GaetanL Gamer

    haha :D
     
    D_Rod likes this.
  5. Kalamede

    Kalamede Racer

    Im sure you already find this out, but in case you dont, try shift+i for engaging fuel pump and when you hear a "beep" hit S for the starter.
    In fanatec csl is done by pressing the d-pad button and then d-pad upwards.

    And atm for the lights, change the "opponent visibility" to OFF, and it works
     
  6. GaetanL

    GaetanL Gamer

    Thanks but the engine was started ;)
    But I see that is a bug du to reattribution of my commands.

    In fact if I use "preset"->"G29 wheels" there are no problem, I can up and down shift without problem.
    But if I set myself my buttons I can't shift gear. Strange because on my screen I see virtual driver shifting ??
    Last night I make some tests after setup and upshift works this time, but I could'nt downshift. As usual I could see the virtual hand using downshift but don't work.
     
  7. 6S.Manu

    6S.Manu I'm Awesome! Staff Member KS Dev Team

    Please, when you have issues like that always attach logs and controls.json
     
  8. GaetanL

    GaetanL Gamer

  9. Serge M

    Serge M Alien

    You have disabled automatic clutch in the options haven’t you? That’s what caused it for me, turn it back on and will work
     
  10. Aristotelis

    Aristotelis Will it drift? Staff Member KS Dev Team

    Can you explain this to me please, as it is the first time I hear it? Is this reported somewhere? Thanks m8
     
  11. GaetanL

    GaetanL Gamer

    Yes but on or off have same problems. That works only if I use preset settings for G29, If I configure commands manually I have bug on shifter regardless what sets on "assists" ;)
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice